ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИ БИТИРУВЧИЛАРИНИНГ РАҚОБАТБАРДОШЛИГИ ВА СИФАТИНИ ОШИРИШГА ТАЪСИР КЎРСАТУВЧИ ОМИЛЛАР (Innovations in Science and Technologies, 2024)
Мақолада олий таълим хизматларининг ривожланиши ва баҳолаш тизими жараёнида юзага келадиган ижтимоий-иқтисодий муносабатлар, меҳнат бозорида битирувчиларнинг рақобатбардошлигига таъсир кўрсатувчи омиллар ва олий таълим хизматлари сифати даражаси бўйича амалий тавсия ва таклифлар берилган.