KICHIK BIZNESDA MOLIYAVIY BARQARORLIKKA ERISHISH STRATEGIYALARI (Innovations in Science and Technologies, 2024)
Ushbu maqolada kichik bizneslarda moliyaviy barqarorlikka erishishning muhim jihatlari tahlil qilinadi. Kichik bizneslar iqtisodiy tizimning ajralmas qismi sifatida mamlakatning ijtimoiy-iqtisodiy rivojlanishida katta ahamiyatga ega. Biroq, bu bizneslarningko‘pchiligi moliyaviy resurslar va boshqaruv imkoniyatlarining cheklanganligi tufayli moliyaviy barqarorlikka erishishda qiyinchiliklarga duch keladi. Maqolada kichik bizneslarning moliyaviy barqarorligini ta'minlash uchun zarur bo‘lgan moliyaviy strategiyalar, boshqaruv uslublari va risklarni boshqarish metodlari tahlil qilinadi.