BOLALAR VAZNI VA BO‘YINI NAZORAT QILISH TIBBIY QURILMASI LOYIHASI (Innovations in Science and Technologies, 2024)
Bolalarning dunyoga kelishi katta baxtdir va ayni paytda katta mas'uliyatdir. Odatda, ota-onalar ta'lim olish, taraqqiyot va sog‘lig‘iga talluqli ko‘plab turli savollarga uchrashi mumkin. Ushbu maqolada biz bolalar vazni va meyorlar kabi muhim ko‘rsatkichni birgalikda batafsil ko‘rib chiqamiz.