TIBBIYOTNI RAQAMLASHTIRISH VA ROBOT TEXNIKASI (Innovations in Science and Technologies, 2024)
Hozirgi kunda robototexnika rivojlanib bormoqda. Texnalogiyaning rivojlanishi bilan tadqiqot va ishlanmalar o‘zgarib, rivojlanmoqda. Buning natijasida avtomatlashtirilgan robot texnikalarini qo‘llash sohasi ham rivojlanib yangi bosqichlarga olib chiqmoqda. Robototexnikaning rivojlanishi bilan insonlar hayotida juda kata qulayliklar va yangiliklarga yordam berib, jamiyatimizni ham rivojlanishiga erishmoqdamiz.