BIOTIBBIYOT SOHASI RIVOJILANISH ISTIQBOLLARI (Innovations in Science and Technologies, 2024)
Ushbu maqolada hozirgi kunda biotbbiyot muhandisligi va uning hayotimizdagi o‘rni haqida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan. Biotibbiyot sohasi hozirda jamiyatimizda rivojlanib boryotgan yosh sohalardan bo‘lib, insonlar salomatligi uchun muhim o‘rin tutmoqda.