(untitled) (Innovations in Science and Technologies, 2024)
Mamlakatimizda raqamli iqtisodiyotni faol rivojlantirish, barcha tarmoqlar va sohalarda, eng avvalo, fan, ta’lim, adabiyot, madaniyat, san’at sohalarida zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalarini keng joriy etish bo‘yicha kompleks chora-tadbirlar amalga oshirilmoqda. Xususan, “Raqamli O’zbekiston — 2030” strategiyasini 2.4. bobida “Raqamli texnologiyalar milliy bozorini rivojlantirishning ustuvor yo‘nalishlarida - Raqamli texnologiyalar milliy bozori uchun qulay muhitni yaratish va istiqbolli “raqamli” startaplarni rivojlantirish” maqsadida tadbirlar amalga oshirilishi begilab qo‘yilgan