(untitled) (Innovations in Science and Technologies, 2024)
O‘zbekistonda hozirgi kunda talimni rivojlantirishga katta e’tibot qaratilgan, ta’limning har sohasida jahonning tajribasidan keng foydalanib uning rivojlanib keng tarmoqli bolishini qator rejalar ishlab chiqmoqda. Shu bilan bir qator O‘zbekistonda tibbiy ta’limni rivojlantirishga ham e’tibor yuqori. Shu boisdan tibbiy ta’limni rivojlantirish uchun raqamlashtirish usuli qo‘llanib boshlandi. Bu insonlarga ung qulay jxon tajribasidan otgan eng samarali usul sifatida O‘zbekistonda tibbiy talimni raqamlashtirishning strategiya 2030 loyihasiga kiritilgani yaqqol misol.