(untitled) (Innovations in Science and Technologies, 2024)
Ushbu maqolada talabalarning kompetentligini fizikadan amaliy-mashg‘ulotlar asosida shakllantirishda muhim bo‘lgan bir qancha pedagogik texnologiyalar va ularni qo‘llash usullari keltirilgan. Shuningdek, maqolada yondoshuvlar asosida talabalarning amaliy-jarayonli kompetentligini rivojlanish samaradorligi muhokma qilinadi.